DanishArtPrints
Danish Art Prints – Art Versus Design er en 200 siders tung coffeetable book, der er spækket med interviews og inspirerende værker fra 66 af danske kunstner, heriblandt Design by Jelle. Temaet ‘art versus design’ er omdrejningspunktet for bogen.”
Bogen kan købes her…

omtale_boligblog
Homesick er en inspirerende blog der, som navnet antyder, blogger om interiør og design. I indlægget ‘Spoil your walls’ har Homesick, til vores overraskelse, valgt en af vores nye plakater ‘GEO Mountain’ ud som en af de 8 smukke illustrationer i indlægget. ”
Læs hele indlægget her…

omtale_boligblog
Anja fra boligblog.com har skrevet et flot indlæg om vores grafiske plakater. Hun skriver bl.a. “Øjnene bliver draget af dybderne og de forskellige lag, der er i motiverne og man får lyst til at gå på opdagelse i billedet.”
Læs hele indlægget her…

omtale_boligmagasinet-aug2013
Boligmagasinet, August 2013, har skrevet et fint lille afsnit om os under deres WWW-afsnit på side 24.
Hvis du allerede har magasinet så se også side 82-83, hvor du kan få et lille indblik i, hvordan Sine har indrettet sig i hende og kærestens lejlighed.

omtale_AltInterior_300x153
I ALT Interiør, August 2013, er to af vores plakater illustreret i artiklen “Kunsten at leve med kunst”. Hvis du ikke har magasinet, kan du også se hele reportagen på Rikke Graff Juel’s blog Ellensalbum.com

Har du skrevet om os på din egen blog eller set at andre har nævnt vores design, så skriv gerne til os på info@designbyjelle.dk